صفحه نخست
برگی از زندگینامه شهید محمد حسن طاهری
شنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۱۲
اخبار
شهید محمد حسن طاهری در یکم شهریور سال 1326 در روستای ساروق از توابع شهرستان اراک متولد شد.و سرانجام در بیست و دوم مهر سال 1359 در مقابله با عراقی های متجاوز در پشت کارخانه نورد اهواز به فیض شهادت نائل آمد.
نوید شاهد استان مرکزی، شهید محمد حسن طاهری در یکم شهریور سال 1326 در روستای ساروق از توابع شهرستان اراک متولد شد و در سن سه سالگی مادرش را از دست داد و به سرپرستی پدر تربیت شد او در خانواده بسیار مذهبی و پایبند به اسلام پرورش یافت در سن 7 سالگی قدم به سنگر مدرسه گذاشت و تا کلاس ششم ابتدایی به درس ادامه داد، با توجه به مشکلات زندگی و عدم امکانات تحصیل جهت کار به تهران رفت حدود نه سال در تهران به خشکشویی اشتغال داشت در مدتی که تهران بود در مجالس و منابر شرکت می کرد و اکثراً در مهدیه تهران از منبر آقای کافی استفاده می نمود.ایشان از علاقمندان به ائمه اطهار )ع) و روحانیت بود. با رسیدن به سن نوزده سالگی به سربازی رفت.
شهید طاهری پس از سربازی به روستای ساروق بازگشت و با دختر یکی از بستگان خود ازدواج نمود که ثمره این ازدواج دو پسر به نام های علی و مهدی می باشد .در سال 1354 به استخدام شرکت هپکو درآمد در زمان طاغوت رفتار و فعالیتهای مذهبی و سیاسی او در بین دوستان و همکاران خود مشهور بود در هیئتها و جلسات قرآن و عزاداری شرکت می نمود .او از عاشقان حضرت مهدی)عج( بود دائم زیر لب زمزمه یا مهدی بر لب داشت. تا اینکه انقلاب اسلامی به رهبری زعیم عالیقدر اسلام حضرت امام خمینی)ره( شروع شد و در راهپیماییها از گروه انتظامی بود که نظم راهپیمایی را عهده دار می شد و نقش بسیار ارزنده ای رد براندازی رژیم منحوس پهلوی داشت و در تکثیر و پخش نوارها و اعلامیه های حضرت امام از قم به اراک اقدام می کرد.
پس از پیروزی انقلاب مدتها با کمیته انقلاب اسلامی همکاری شبانه روزی داشت و دو بار به کردستان برای سرکوبی منافقین و ضد انقلاب اعزام شد و سپس به کار و تولید در کارخانه ادامه داد .روزها در فعالیت تولید کوشش می کرد و شبها از دستاوردهای انقلاب در محل های شهر پاسداری و حراست می کرد او در درگیری با ضدانقلاب چه در محل کار و چه در سطح شهر فعالیت چشمگیری داشت .در محیط کار بسیار فعال و خوش برخورد بود شهید طاهری از مداحان اهلبیت بود و در تشکیل انجمن اسلامی کارخانه نقش اساسی داشت و انجمن اسلامی را در منزل خود تشکیل داد.
با شروع جنگ تحمیلی از اولین گروه داوطلب اعزام به جبهه بود در تاریخ دهم مهر سال 1359 عازم جبهه حق علیه کفر گردید در ایامی که در جبهه بود توصیه به نماز جماعت و دعا و حفظ آیات قرآن می نمود و در این مدت بسیار جدی و دلسوز بود و سرانجام در بیست و دوم مهر سال 1359 در مقابله با عراقی های متجاوز در پشت کارخانه نورد اهواز به فیض شهادت نائل آمد.
روحش شاد و یادش گرامی باد
منبعک اداره هنری، اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی