ساخت رایگان و آنلاین صفحه یادبود مجازی

شهید والا مقام محمدابراهیم نظری

شهید والا مقام محمدابراهیم نظری
کد یادبود : 5051763
با کلیک بر روی دکمه های زیر،در مراسم ختم شرکت نمایید p:0
هدیه یک صفحه قرآن
هر ماه سه ختم کامل
هدیه زیارتهای نیابتی کل سال
۵۳ هفته مشهد، ۱۲ نجف،۱۲ کربلا،۱۲ ختم قرآن
فقط ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
هدیه زیارت های ویژه فاطمیه
5 روز در ایام شهادت حضرت فاطمه(س)
فقط 275 هزار تومان
زیارت حرم امام حسین(ع)وحضرت عباس(ع)
ققط 350 هزار تومان
هدیه زیارت در حرم حضرت علی(ع)
نجف - امروز - پنجشنبه
فقط 250 هزار تومان
هدیه زیارت حرم امام رضا(ع)
چهارشنبه،پنجشنبه و جمعه
فقط 188 هزار تومان

تولد : 1339/07/18 شهادت : 1364/11/22

بسم الله الرحمن الرحیم

پاسدار شهید محمدابراهیم نظری در ۱۹مهرماه۱۳۳۹ در روستای خانیک شهرستان فردوس متولد شد.دوران تحصیلات ابتدایی را در دبستان حافظ خانیک به اتمام رساند.و جهت ادامه تحصیل عازم شهر فردوس شد. دوره راهنمایی ومتوسطه را پشت سر گذاشت و در سال چهارم دبیرستان با این که هنوز تحصیلات دیپلم را به پایان نرسانده بود با عشق و علاقه ای که به سپاه پاسداران داشت در مهرماه ۱۳۶۰ به عضویت رسمی سپاه درآمد. چند ماهی از خدمت او در سپاه نگذشته بود که در تیرماه ۱۳۶۲ راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید. و مدت هشت ماه را در جبهه های ایلام و کردستان گذراند و در عملیات مالفجر ۳ در ایلام و والفجر ۴ در کردستان شرکت نمود. سپس به فردوس برگشت و در سپاه بشرویه مشغول به خدمت شد. اواخر فروردین ۱۳۶۳ازدواج نمود و آبان ماه همان سال دوباره راهی جبهه شد. در عملیات بدر شرکت نمود و از ناحیه ی صورت و پا مجروح گردید. پس از مداوا باز راهی جبهه شد و در واحد ادوات لشکر ۵ نصر در قسمت دیده بانی ادامه خدمت نمود. به گفته یکی از همرزمانش وی از رفتن به مرخصیقبل از عملیات امتناع می کند و می گوید می خواهم در عملیات شرکت کنم. در حالی که حدود سه ماه بود که به مرخصی نیامده بود. شب عملیات قبل از رفتن به خط مقدم با توجه به خوابی که دیده بود وسایلش را تحویل تعاون سپاه می دهد. چون می دانست این دفعه برنمی گردد.
او علاقه ای به دنیا نداشت و هر وقت از او می پرسیدند که کی می خواهی از جبهه برگردی ؟ می گفت می خواهیم برویم قبر امام حسین را زیارت کنیم .از خصوصیات بارز او اخلاق خوش و مهربانی او بود و همیشه با چهره ای بشاش و خندان با مردم روبرو می شد. همواره در کارهای عمومی و خیریه پیشقدم بودو هرجا که وجودش لازم بود بی دریغ خدمت می نمود.
و سرانجام در شب جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ در حوالی شهر فاو عراق بر اثر ترکش خمپاره دشمن بعثی به آرزویش رسید و بسوی محبوبش پر کشید.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
تعداد دفعات ختم قران: 0 بار
جهت تسریع در ختم قرآن کریم پیشنهاد میشود حضرتعالی جزء شماره 2 را قرائت بفرمایید
جزء 1
جزء 2
جزء 3
جزء 4
جزء 5
جزء 6
جزء 7
جزء 8
جزء 9
جزء 10
جزء 11
جزء 12
جزء 13
جزء 14
جزء 15
جزء 16
جزء 17
جزء 18
جزء 19
جزء 20
جزء 21
جزء 22
جزء 23
جزء 24
جزء 25
جزء 26
جزء 27
جزء 28
جزء 29
جزء 30

صوت جزء شماره 1

صوت جزء شماره 2

صوت جزء شماره 3

صوت جزء شماره 4

صوت جزء شماره 5

صوت جزء شماره 6

صوت جزء شماره 7

صوت جزء شماره 8

صوت جزء شماره 9

صوت جزء شماره 10

صوت جزء شماره 11

صوت جزء شماره 12

صوت جزء شماره 13

صوت جزء شماره 14

صوت جزء شماره 15

صوت جزء شماره 16

صوت جزء شماره 17

صوت جزء شماره 18

صوت جزء شماره 19

صوت جزء شماره 20

صوت جزء شماره 21

صوت جزء شماره 22

صوت جزء شماره 23

صوت جزء شماره 24

صوت جزء شماره 25

صوت جزء شماره 26

صوت جزء شماره 27

صوت جزء شماره 28

صوت جزء شماره 29

صوت جزء شماره 30

اشتراک‌گذاری تعداد بازدید: 142
QR Code شهید والا مقام محمدابراهیم نظری

جهت درج روی اعلامیه ترحیم، سنگ آرامگاه، بنر یادبود

دانلود تصویر QR Code
Loading...

لطفا شکیبا باشید