امروز میتونید با هدایای زیر، روح این عزیز سفر کرده را شاد کنید
روح شادروان
سجاد رزمجویی
را
در ثواب بیش از دو میلیارد صلوات سهیم کنید
یادبود شادروان سجاد
رزمجویی
کد یادبود :
6162206
با کلیک بر روی دکمه های زیر،در مراسم ختم شرکت نمایید
p:0
به جهت شادی روح همه ملتمسین این محفل به ویژه روح شادروان
سجاد رزمجویی
اگر فقط سه دقیقه فرصت دارید
، با گوش دادن به صوت یک صفحه از قرآن
(صوت و متن در همین صفحه ظاهر میشود)
در ثواب ختم قرآن به نیت آمرزش همه اموات حاضر در این محفل به ویژه
شادروان
سجاد رزمجویی
سهیم شوید
هدیه یک صفحه قرآن
0
هدیه ثواب
زیارت قبرستان بقیع و زیارت و نماز در مسجد النبی و حرم امام رضا(ع)
به روح
شادروان سجاد رزمجویی
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
1
10
50
100
500
1000
ذکر لا اله الا الله
1,031
تعداد
ذکر لا اله الا الله
را انتخاب کنید
لا الَهَ الا اللهُ
1
10
50
100
500
1000
فاتحه
1,132
تعداد
فاتحه
را انتخاب کنید
رَحِمَ اللهُ مَن یَقرُ الفاتحه مَعَ الصَلَوات
1
10
50
100
500
1000
وفات :
1400/08/25
استاد سجاد رزمجویی خواننده خوش صدا و اسطوره آواز از ایل بویراحمد بود . روز جمعه برابر با ۱۴آبانماه ایشان بر اثر انفجار و سپس آتشسوزی در منزل شخصی واقع در شهرک ولایت یاسوج دچار سوختگی شد ، پس از انتقال وی به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج و در ادامه اعزام وی به شیراز، وی با تحمل درد و رنج فراوان پس از حدود دو هفته جان به جان آفرین تسلیم کرد و بواسطه خاطره های خوبی که از حنجره وی در تار و پود همه اقشار مردم لر نقش بسته بود استان کهگیلویه و بویراحمد و استانهای جنوبی و لرنشین را در ماتمی بزرگ فرو برد.
صدای ایشان صدای فروخفته مردمی بود که در عین شجاعت با فقر دست وپنجه نرم کرده و سختیها تحمل کرده اند، وقتی در مراسمات شادی میخواند صدایش بوی شادی نمیداد بلکه از اندوهی درونی وغصه ای سنگین حکایت میکرد که باهمه وجود میخواست از بدبختی خودش و مردمش در مسیر سخت زندگی بگوید.
یاریارهایش آدمی را تا ناخودآگاه ذهن و در اعماق تاریک و خلوت تاریخ میبرد وصحنه زندگی گذشته را زنده زنده برایت مجسم میکرد.
او حاصل فرهنگ زخم و نداری و فقر و فریاد بود، زیرا که نمیخواند بلکه رنج ها را فریاد میزد و در آخر هم با بدبختی و زجر و در تنهایی این بلا گرفتارش شد.
سجاد رزمجویی با ماست زیرا که صدایش ماندگار است.
شادی روح اسطوره صدای بویراحمد صلوات وفاتحه میفرستیم